Interieur+ Collectief

Spraakmakend design + De optimale functionaliteit + Bouwkundig project management + Co-creatie met u als opdrachtgever.

Veel opdrachtgevers stellen heel hoge eisen hun nieuwe interieur. En verwachten tegelijkertijd een scherpe begroting en een vlekkeloze realisatie. Terecht! Daarom hebben Helene Mulder Interieurs en Wending Interieurarchitectuur de kwaliteiten op het gebied van design, trendwatching en projectmanagement gebundeld in het Interieur+ Collectief. Creatiever en effectiever dan één interieurarchitect, en kortere lijnen en financieel aantrekkelijker dan een groot bureau. De samenwerking stelt beide in staat om grote complexe projecten op een creatieve toekomstgerichte manier, op tijd en binnen budget te realiseren. 

Helene Mulder

Oprichter en Interieurontwerp

Wendy van Westing

Oprichter en Interieur architect

Zo werken we samen

Helene: “We delen onze samenwerking bij voorkeur in vier fases in. Vanuit co-creatie luisteren we goed naar de wensen en vragen en ontwikkelen we creatieve voorstellen, die hout snijden. Een aanpak die in de praktijk leidt tot duurzame interieurs waar onze opdrachtgevers en wij trots op zijn.”

Onderscheidend design

Inspirerend, verrassend en onderscheidend. Een nieuwe dimensie voor uw bedrijf en uw ambities.

Optimale functionaliteit

Flexibele werkruimten, duurzame materialen, nieuwe werkprocessen, scherpe begrotingen: al uw eisen in één concept.

Bouwkundig projectmanagement

Voor het beste resultaat kijken we door muren heen en managen we het totale proces tot en met de oplevering.

Onze werkgebieden

ZORG40%
KANTOREN20%
RETAIL20%
PARTICULIEREN20%

Van concept naar uitvoering

Ontdek de meerwaarde van het Interieur+ Collectief van concept tot uitvoering. 
De stappen toegelicht:

1. Concept

Inventarisatie van het pand, uw wensen en eisen, en uw werkprocessen. Samenstellen programma van eisen in de vorm van een vlekkenplan.

2. Voorlopig ontwerp

Vertaling conceptfase in voorlopig ontwerp met indelingsopties, 3D visualisaties, moodboards en referentiebeelden voor sfeer, materiaal en kleurvoorstel.

3. Definitief ontwerp

Vaststellen indeling, budget en planning. Definitieve keuze materialen en kleuren. Maatwerk uitwerken, keuzes maken losse inventaris. Offertes aanvragen en prijzen vergelijken.

4. Uitvoering

Opdrachten verstrekken aan geselecteerde leveranciers. Team samenstellen voor co-creatie. Bewaken planning en budget. Begeleiden van aannemer en leveranciers.

Wilt u ook een inrichting die voor u werkt?