Beauty zit vooral inside

Tijdens Design District, hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland, volgden Wendy en ik een zeer bevlogen lezing van Odette Ex over INSIDE/INSIDE Bevlogen en de urgentie aangevend: het is nu tijd verantwoordelijkheid te nemen en onze opdrachtgevers ‘om te laten denken’; duurzaam, circulair design is geen ’trend’, maar bittere noodzaak!

Via het online platform INSIDE/INSIDE kunnen wij als interieurarchitecten inzicht krijgen in hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. Getest door onafhankelijke partijen. Beauty zit niet alleen aan de buitenkant van producten, maar vooral INSIDE! De lezing heeft ons geraakt en wij zien de noodzaak om ‘om te denken’ en zoeken opdrachtgevers groot of klein die met ons de uitdaging aangaan.

Meer over INSIDE/INSIDE in dit filmpje.

Gerelateerde blogs